BILSERVICE - REPARATION

Bilservice - Reparation

Underhåll och kontroll av bilen

Hos oss får du alltid kvalitetsservice och reservdelar från Bosch till bra priser, oavsett om din bil drivs av bensin, diesel eller el. Om du är en smart bilägare vet du förstås att regelbunden bilservice förlänger din bils livslängd och ger dig ett mer problemfritt bilägande. En bra tumregel kan vara att kontrollera bilen inför vintern och sommaren eller inför semestern. Vi kan också utföra anpassad bilservice efter servicebok eller elektroniskt intervall.
Image

Diagnos av bilens elektronik

Moderna bilar kräver moderna serviceverkstäder.Vi utför diagnos och service av bilens elsystem och elektronik med den senaste testtekniken från Bosch.
Vi utför också diagnos av t.ex bilens batteriladdningssystem, start- och tändsystem, belysning och Can Bus-system.
Image

Mekaniska reparationer

Även om moderna bilar är högteknologiska finns det många mekaniska komponenter som utsätts för slitage under årens lopp.

Vi har attraktiva paketerbjudanden för reparation eller byte av t.ex avgassystem, stötdämpare, servosystem och hjullager. Även motorns mekaniska delar som kylsystem, insugningselement och kam- och drivremssatser reparerar eller byter vi åt dig om det skulle behövas.

Image

Bromsservice och bromsreparationer

Bilens bromsar måste fungera tillförlitligt i alla lägen.

Vi utför professionella bromsreparationer på både mekaniska och hydrauliska bromssystem och kan byta ut slitdelar som bromsbelägg, bromsskivor och bromsok. Vi utför även diagnos och reparation av säkerhetssystem som ABS, ASR och ESP.

Hos oss får du bromsservice och bromsreparationer som du kan lita på.

Image

Bilservice av bensin och dieselbilar

Bosch är världens ledande leverantör av modern bränsleinsprutningsteknik. Därför kan vi erbjuda dig expertråd och bilservice av både dieselbilar och bensinbilar med mycket hög kvalitet.
Vi utför diagnos och reparation av tändningssystem, bensininsprutningssystem och dieselinsprutningssystem, insugssystem och avgassystem samt kontroller av avgaser och emmision.
Image

Extraservice

Utnyttja vår heltäckande expertservice när din bil behöver service.

AC / Luftkonditionerings-/värmeservice
Hjul- och däckservice
Installation av elektronisk utrustning (navigation, stereo, multimedia)
Bilglasreparationer

Image

Kontakt

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor och funderingar kring din dieselbil, bilel och service av alla bilmärken så ska hjälper vi dig!

Våra öppettider

Mån - Fre: 07.00 - 16.30
Lunch: 11.00 - 11.45
Lör - Sön: Stängt

Kontakta oss

Wibergs Bilel och Diesel AB
Depåvägen 3 B
973 47 Luleå

0920-23 68 80

sven-erik.oquist@wibergs.nu

Bosch Service Assistance

Smart trygghet på bilfärden vid service av bilen som täcker hela Europa! När bilen plötsligt går sönder så sker det sällan vid en bra tidpunkt. Att ordna med bärgare, boka reparationstid hos verkstad och kanske en hyrbil kan vara krångligt och tar tid.
Image
© 2020 Wibergs Bilel och Diesel AB. Alla Rättigheter Reserverade.